ZELF BOUWEN

ZELF BOUWEN

Tussen restaurant Rosa & Rita en het INIT gebouw in komt een aantal kavels beschikbaar voor bouwgroepen die in Collectief Particulier Ondernemerschap hun eigen woningen willen ontwikkelen.

Wat is Collectief Particulier Ondernemerschap?

Bij Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) vormt u samen met andere toekomstige bewoners een CPO-bouwgroep en wordt u samen met hen opdrachtgever. Om een kavel te verkrijgen doorloopt u als groep een selectieprocedure en richt u als groep een rechtspersoon op. Als CPO-bouwgroep heeft u volledige zeggenschap over de keuze van de architect/aannemer, het ontwerp, de planontwikkeling en de bouw van het woongebouw, maar draagt daarmee ook de risico’s ervan.

Zelfbouwkavels op Oostenburg

Er is op de zelfbouwkavel ruimte voor ongeveer zes zelfbouwgroepen. Hierbij gaan we uit van een verdeling in kleine groepen (2 tot 4 huishoudens), middelgrote groepen (5 tot 8 huishoudens) en grote groepen (9 tot 12 huishoudens). De kavels moeten nog bouwrijp worden gemaakt, in 2018 start het selectie- en verkoopproces.

Interesse?

In het najaar van 2017 maken we meer bekend over de zelfbouwkavels en het verkoopproces. Wilt u op de hoogte blijven? Dan kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van Oostenburg.