Behind the scenes: Charlotte vertelt

Ons Oostenburg ontwikkelen we samen. Wat komt erbij kijken om een wijk te bouwen en wie werken eraan mee? Charlotte Booy werkt als Sales Manager Corporate & MICE (Meetings, Incentives, Conventions en Exhibitions) bij Inntel Hotels Amsterdam Landmark & Inntel Hotels Amsterdam Centre.

Hoe werk je aan Oostenburg? 
"Ik werk voor het prachtige nieuwe hotel op Oostenburg: Inntel Hotels Amsterdam Landmark. Het hotel heeft een stoer karakter dat is geïnspireerd op het industriële verleden van de omgeving. Met de komst van het hotel is er een leuke plek op Oostenburg bijgekomen om te overnachten, dineren, vergaderen of om te relaxen. En vergeet uiteraard de borrel op ons gezellige terras aan het water niet!

Ik laat ik mensen graag kennis maken met het hotel en alle bijbehorende faciliteiten. Samen met het meeting & events en sales team organiseren wij events, vergaderingen, diners maar proberen wij ook proactief contact te leggen; met als doel mooie samenwerkingen." 

Wat is straks het resultaat van je werk?
"Dat hopelijk veel nieuwe relaties, bedrijven en (internationale) gasten bij ons in het hotel mogen verblijven en uiteraard gaan ontdekken wat het hippe Oostenburg to be én Amsterdam te bieden heeft." 

Wat vind je het leukste aan je werk?
"Ik vind het superleuk dat ik als visitekaartje van Inntel hotels mensen kennis mag laten maken met dit mooie product. Ik haal enorm veel energie uit het opbouwen van relaties met bedrijven, meeting planners en gasten. Mensen enthousiasmeren over dit prachtige hotel én locatie." 

Ik ben trots op Oostenburg, want
"dit mooie gebied wordt echt nieuw leven ingeblazen. Ze noemen deze plek ook wel het “klein Berlijn” van onze hoofdstad. Veel diversiteit, een stoere en ondernemende stadswijk waar het echt leeft! En wij van Inntel zijn enorm blij dat wij deel uit mogen maken van dit geheel."