Behind the scenes - Onno vertelt

Ons Oostenburg ontwikkelen we samen. Wat komt erbij kijken om een wijk te bouwen en wie werken eraan mee? Onno Hoff, Fundmanager bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance in Amsterdam vertelt meer over hoe hij werkt aan Oostenburg.

Hoe werk je aan Oostenburg?
Onno: "Wij beleggen namens Nederlandse pensioenfondsen en hebben straks ruim 450 huurwoningen op Oostenburg. Ik ben verantwoordelijk voor het Achmea Dutch Residential Fund waar de woningen eigendom van zijn. Met een team van collega’s zorgen we ervoor dat de woningen worden aangekocht, verhuurd en beheerd. Hierbij werken we op Oostenburg samen met de professionals van vastgoedmanager VB&T die de verhuur en het dagelijks beheer voor ons doen."

Wat is straks het resultaat van je werk?
Onno: "Dat we heel veel mensen een aantrekkelijke woning kunnen bieden in de binnenstad en onze investeerders voor vele jaren een mooie toevoeging in de portefeuille erbij hebben. We verhuurden inmiddels woningen met voorrang aan mensen uit de zorg, het onderwijs en de politie en dragen met huurwoningen in alle prijsklassen bij aan de verscheidenheid en inclusiviteit van Oostenburg. Veel van onze woongebouwen hebben gezamenlijke binnentuinen en dakterrassen. Duurzaam, veilig en comfortabel wonen met ruimte voor ontmoeting. Dat is wat de investeerders in het Fonds uiteindelijk ook nastreven."

Wat vind je het leukste aan je werk?
Onno: "De combinatie van een complex financieel en juridisch product, wat een institutioneel beleggingsfonds is, vertalen naar betekenisvolle plekken en woongebouwen voor onze huurders."

Maak deze zin af: ik ben trots op Oostenburg, want ….
"het is een prachtig stuk nieuw Amsterdam! Eigenwijs, vernieuwend en kleurrijk."

Wil je meer informatie over het huren van een woning van Syntrus Achmea Real Estate & Finance? Kijk dan op www.hurenopoostenburg.nl. Meer weten over het bedrijf? Kijk dan op www.syntrus.nl