Binnenkort start verhuur van 203 huurwoningen kavel 6

Begin november wordt kavel 6 op het Amsterdamse Oostenburg-eiland opgeleverd, waar vier bouwblokken (A, B, C en D) op komen. Dit is een mooie mijlpaal die Stadgenoot samen met Heijmans bereikt. Daarmee start begin september verhuur van 203 sociale huurwoningen, waarvan 173 studio's voor jongeren en 30 tweekamer woningen voor senioren. Ben jij op zoek naar een nieuwe plek om te wonen in het hart van de stad? Grijp dan je kans om binnenkort te reageren via de officiële website van WoningNet. Wie weet woon jij binnenkort in de levendige en stoere stadswijk Oostenburg.

Seniorenwoningen

Voor senioren die geen zorg nodig hebben, zijn er 30 senioren woningen beschikbaar. De woningen zijn bereikbaar met de lift en hebben een oplaadpunt voor een schootmobiel op de galerij. Als je 55 jaar of ouder bent, kun je reageren via Woningnet. 65-Plussers hebben voorrang op 55-plussers bij deze seniorenwoningen zonder zorg.

Voorrangsregeling jongeren

Woon je in Amsterdam, ben je tussen de 18 en 28 jaar en sta je ingeschreven bij WoningNet? Dan krijg je als jongere voorrang bij het toewijzen van jongerenwoningen in Amsterdam. Deze regeling geldt dus ook voor de jongerenwoningen van kavel 6. Dus voldoe jij aan deze voorwaarden en ben je geïnteresseerd in een jongerenwoning? Dan kun je binnenkort zelf reageren op de diverse jongerenwoningen die zullen worden aangeboden op WoningNet.

Huur op basis van vijfjarencontract

De jongerenwoningen zullen op WoningNet worden aangeboden via verschillende categorieën. Daarbij wordt er onderscheid gemaakt op basis van leeftijd en specifieke situatiepunten. De jongerenwoningen worden alleen verhuurd op basis van vijfjarencontract. Naast jongeren komen ook statushouders en jongeren, die uit sloop- of renovatieprojecten van Stadgenoot komen, in aanmerking voor een deel van deze woningen.

Planning

Deze 203 woningen worden gefaseerd opgeleverd. Naar verwachting wordt blok A (137 studio’s voor jongeren) begin november opgeleverd. De andere blokken B, C (36 studio’s voor jongeren) en D (30 seniorenwoningen) worden naar verwachting eind november opgeleverd. Alle advertenties van deze jongeren- en seniorenwoningen worden vanaf begin september op Woningnet gepubliceerd. Op de impressie hieronder kun je zien welke vier woonblokken er komen (A, B, C en D).

Interesse in een (jongeren)woning? Hou WoningNet in de gaten!

Heb je interesse in één van deze jongeren- of seniorenwoning van kavel 6 op Oostenburg? Dan kun je binnenkort zelf reageren op de diverse advertenties die zullen worden aangeboden op WoningNet. Hou deze website dus goed in de gaten.

Interessante links

Via onderstaande links, kun je meer informatie lezen hierover:

Meer informatie

Wil je meer weten over dit nieuwbericht? Of heb je een specifieke vraag over de jongeren- of seniorenwoningen van kavel 6 die binnenkort worden aangeboden? Neem dan gerust contact op met onze collega’s van de klantenservice, op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur via telefoonnummer 020 – 511 8000. Zij helpen je graag verder.

Impressie van vier woonblokken op kavel 6: A , B, C en D.

Woonblok A:  137 studio’s voor jongeren
Woonblok B en C: 36 studio’s voor jongeren
Woonblok D: 30 woningen voor senioren