Schoonste bouwplaats trofee 2023

Een schone bouwplaats een utopie? Zeker niet! Dat bewijst het bouwterrein van kavel 6 op Oostenburg waar Heijmans Woningbouw Amersfoort hard werkt voor Stadgenoot om in november de vier woongebouwen met 203 sociale huurwoningen op te leveren: De Stork (A), De Sluis (B), De Werkplaats (C) en De Stoomkracht (D).  Niets geen rondslingerende bouwmaterialen, maar alles netjes opgeruimd. Geen wonder dat het team van kavel 6 is uitgeroepen tot winnaar.

Op vrijdag 13 oktober werd de winnaar onthuld van de 'De schoonste bouwplaats 2023 Heijmans Woningbouw Amersfoort’. Deze interne prijs wordt altijd uitgereikt aan eigen medewerkers van Heijmans. De belangrijkste motivatie is om steeds bewust om te gaan met orde en netheid op de bouwplaats. Dit zorgt voor een schone en veilige werkomgeving.

Representatieve uitstraling en veiligheid

Maar het gaat verder dan alleen fysieke netheid. Het is een manier om waardering uit te spreken voor een representatieve uitstraling en veiligheid van medewerkers op de bouwplaats. Het prikkelt teams om voortdurend te streven een hogere standaard van professionaliteit en veiligheid op de bouwplaats.

 

Foto: Heijmans Woningbouw Amersfoort

Foto: Heijmans Woningbouw Amersfoort

Impressie: Stadgenoot