Bouwwerkzaamheden Kavel S.O.O. Oostenburgereiland

Binnenkort voert Markus B.V. werkzaamheden uit op “Kavel S.O.O.” op Oostenburg. De projectlocatie van deze kavel is ingesloten door de Oostenburgervaart, de Jacob Bontiusplaats en de Oostenburgermiddenstraat.

Wat gaan we doen?

Langs de Oostenburgervaart is een stalen damwand geplaatst langs het bouwterrein van Van Wijnen. Deze damwand gaan we binnenkort verwijderen voor het eerste woningblok.

Planning

  •  Het verwijderen van de damwanden gaat ca. drie weken duren.
  •  Tijdstip van de werkzaamheden: op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur, incidenteel uitlopend tot maximaal 19.00 uur.
  •  De mobilisatiewerkzaamheden (het vervoeren van het materieel) beginnen op maandag 6 december 2021, waarna de damwand verwijderd wordt.
  •  Voor de kerst zijn de werkzaamheden afgerond.
  •  De afvoer van het materieel vindt plaats tot eind december 2021, de afbouw van de pontons/ afvoer kraan mogelijk in het nieuwe jaar vanaf 10 januari 2022.

Wat betekent dit?

  • Deze werkzaamheden ervaar je wellicht als hinderlijke geluidsoverlast. Dit wordt door de firma Hanselman gemonitord.
  • Tijdens het vervoeren van het materieel, zowel aan- en afvoer van het materieel, is het niet mogelijk om op de Isaac Titsinghkade te parkeren. Deze kade langs het INIT-gebouw wordt uit veiligheid tijdelijk volledig afgesloten om het materieel aan te voeren en te installeren. Dit is maandag 6 december en woensdag 8 december het geval, wanneer de kraan aangevoerd en wordt verreden naar het ponton. (ca. 2,5 uur)
  • Bereikbaarheid voor nood- en hulpdiensten blijft gewaarborgd.

Locatie werkzaamheden

Rode lijn: afzetting voor de op/ afbouw kraan en ponton. Opbouw is van maandag 6 december tot en met woensdag 8 december.

Blauwe lijn: afzetting voor de opslag van schotten en damwandplanken. Van 8 december tot eind 2021, als de damwandplanken zijn overgeladen en afgevoerd vanaf de kade.

Meer informatie en contact

Voor vragen over de inhoud van deze brief kunt u contact opnemen met MarkusOostenburg@markusbv.nl ten name van Frank Bijvoet. Telefonisch is Markus B.V te bereiken op 020-5874000.