Denk mee over Ons Buurtplein

Als je op Oostenburg bent, voel je het. Deze stadwijk is volop in ontwikkeling. Elke dag wordt Oostenburg een stukje mooier en verrijst er een stoere en levendige buurt. Het slotstuk van Oostenburg is Ons Buurtplein. Graag willen wij samen met bewoners en ondernemers nadenken over wat er allemaal mogelijk is op Ons Buurtplein. Wat zou jij hier willen doen? Waar heb je behoefte aan? Welke ideeën heb je over dit toekomstige plein? Laat het ons weten!

Samen Ons Buurtplein maken
Een aantal uitgangspunten van Ons Buurtplein is al bekend. Zo krijgt Ons Buurtplein een aantal vaste onderdelen: speelelement, een groene buitenruimte, een of meerdere terrassen en een bijzonder lichtkunstwerk van kunstenaar Birthe Leemeijer. Over de uitwerking van deze onderdelen kun je meedenken: welke invulling moeten ze hebben? Welke materialen worden er gebruikt? En waar op het plein vinden ze hun plek? Daar willen we graag met jou over nadenken.

Doe mee met de workshops
Je kunt op een aantal manieren meedenken. Zo organiseren we dit jaar twee workshops om de plannen en ontwerpen van Ons Buurtplein samen verder te brengen. De eerste workshop zal op woensdag 24 mei van 18:00 tot 20:00 uur plaatsvinden in de buurtkamer Over de Brug op Oostenburg (adres: Isaac Titsinghkade 123). Wij zorgen voor een hapje en een drankje. De tweede workshop is op dinsdag 4 juli, de tijd wordt nader bekendgemaakt. Wil je meedoen met één van deze workshops? Stuur dan een e-mail naar info@oostenburg.nl. Dan krijg je binnenkort een uitnodiging van ons.

Ook kun je jouw ideeën natuurlijk gewoon aan ons doorgeven. Stuur dan een e-mail naar info@oostenburg.nl.

Meer informatie
Wil je meer informatie over dit bericht? Neem dan contact op met Mireille Capiau via e-mail: capiau@bureaubuhrs.nl. We helpen je graag verder.