14 december Buurtborrel Van Gendt Hallen

De feestdagen staan voor de deur. Dat is altijd een logisch moment om kort terug- en vooruit te kijken. Samen zijn we druk bezig om van dit historische stukje Amsterdam een stoere en levendige buurt te maken waar we allemaal van kunnen genieten. Namens alle partners wensen wij jou alvast fijne kerstdagen en een geweldig nieuwjaar. Lees de kerstkaart in je brievenbus!

Steeds meer nieuwe gezichten

Afgelopen tijd kregen wij al veel voor elkaar. Want Oostenburg is ook dit jaar weer flink gegroeid. Zo is de Werkspoorhal inmiddels opgeleverd. Ook zijn er veel nieuwe gebouwen verrezen op verschillende plekken. Hierdoor verwelkomen we steeds meer nieuwe gezichten op het eiland. En heb je al een kijkje genomen bij de VOC-kade? Daar kun je nu lekker relaxen aan het water met een dosis zon. Maar eerlijk is eerlijk: het eiland is nog niet af en er staat nog genoeg op de to-do-lijst. Dus ook volgend jaar gaan we er weer tegenaan om het eiland verder af te maken. We hebben er zin in!

Kom jij naar buurtborrel? 14 december in Van Gendt Hallen van 17:00 - 19:30 uur

Oh, en vergeet niet dat goede buren goud waard zijn. Er zijn regelmatig bijeenkomsten om elkaar te ontmoeten. Ook de Van Gendt Hallen organiseert op donderdag 14 december een buurtborrel van 17:00 tot 19:30 uur. Kom gezellig langs om te proosten met gratis oliebollen, appelflappen en glühwein. Als je wilt aansluiten, stuur dan een mailtje naar info@vangendthallen.nl. Zien wij je daar?