Kom naar informatiebijeenkomst ‘Terrassenplan Oostenburg’

De nieuwbouw op Oostenburg is in volle gang. In deze nieuwbouw komt ook horeca, met terrassen. De locaties en afmetingen van deze terrassen staan nog niet vast. Deze worden vastgelegd in een terrassenplan. Het Stadsdeel Centrum wil graag met de bewoners, ondernemers en omwonenden van Oostenburg in een zo vroeg mogelijk stadium overleggen over de inhoud van het terrassenplan. In maart was hierover een eerste bijeenkomst. De gemeente nodigt je graag uit voor een tweede bijeenkomst, waarin zij toelichting kan geven op het aangepaste concept terrassenplan.

Wanneer?           donderdag 11 mei
Waar?                   Buurtkamer Oostenburg (Isaac Titsinghkade 123)
Hoe laat?             19.00 uur-20.30 uur

Wat is een Terrassenplan?
Het terrassenplan geeft de regels van alle terrassen op Oostenburg aan. Waaronder de voorgenomen locaties, afmetingen, inrichting (plantenbakken, luifels etc.) en openingstijden.

Het terrassenplan is nu nog een conceptversie. Het staat voor eenieder open om hier op te reageren. Uiteindelijk is het aan de voorzitter van het Stadsdeel Centrum om het terrassenplan vast te stellen. Hierbij worden de alle reacties en opmerkingen meegenomen en afgewogen.

Meer informatie
Voor vragen kun je contact opnemen met de gebiedsmakelaar danny.konings@amsterdam.nl of door te bellen met 06 – 1853 1440. Ook kun je per mail een digitaal exemplaar opvragen en een reactie versturen via dit mailadres.