Kom ook naar feestelijke opening Buurtkamer

Een leuke buurt maak je samen. Dat gaat niet vanzelf. Maak kennis met het buurtinitiatief van Stichting Over de Brug. De Buurtkamer is een plek waar je graag komt om je buurtgenoten te ontmoeten, te leren kennen en plezier te maken. Deze Buurtkamer wordt as. donderdag 23 februari feestelijk geopend van 17:00 – 20:00 uur (adres: Isaac Titsinghkade 123). Iedereen is welkom voor een hapje, drankje en muziek. Hier leest u meer over het inhoudelijke programma.

Ontmoeten en helpen
Eiland Oostenburg is een nieuwe, stoere stadswijk in het centrum. Hier realiseert Stadgenoot – samen met sociale, publieke en commerciële partners – tot en met 2026 een nieuwe wijk met circa 1.900 woningen. Een complete stad is meer dan woningen alleen. Mensen hebben behoefte aan plekken waar ze elkaar kunnen ontmoeten, waar ze erbij horen, waar ze elkaar kunnen helpen.

Investeren in maatschappelijke voorzieningen
Daarom investeert Amsterdam in maatschappelijke voorzieningen zoals Buurtkamer Over de Brug. Stadgenoot biedt deze ruimte voor een maatschappelijke huur aan. Het beheer van de buurtkamer is in handen van Stichting Over de Brug, een stichting van en voor buurtbewoners.

Feestelijk programma
Op donderdag 23 februari doet Lotte Terwel, lid van het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Centrum de officiële opening. De gemeente en stichting Over de Brug nodigen u van harte uit om bij dit speciale moment aanwezig te zijn en samen te proosten op een mooie toekomst.

  • 17:00 – 17:30       Inloop – Accordeonmuziek Peter van Os
  • 17:30 – 18:00       Welkomstwoord stichting Over de Brug

                                     Toespraak Egbert Dekker, directeur Vastgoed & Ontwikkeling bij Stadgenoot

                                     Officiële opening door Lotte Terwel, bestuurder stadsdeel Centrum

  • 18:00 – 18:30       Aankondiging participatie Buurtplein Oostenburg
  • 18:30 – 20:00      Drankjes en hapjes – Muziek door Marise Silveira

Graag vooraf aanmelden
Wilt u bij deze opening aanwezig zijn? Dan vragen wij u vriendelijk zich uiterlijk maandag 20 februari aan te melden. Dat kan via e-mail info@overdebrug-oostenburg.nl of telefoonnummer 06 - 53 62 76 95.