Kom ook naar feestelijke opening Buurtkamer!

Buurtkamer: voor en door Oostenburgers. Doe je mee?
In de Buurtkamer kunnen allerlei (sociale) bewonersinitiatieven terecht. De organisatie staat open voor nieuwe initiatieven uit de buurt en nodigt iedereen uit om mee te denken over de invulling van het programma van de buurtkamer.

Feestelijke opening Buurtkamer donderdag 23 februari
De feestelijke opening van de nieuwe Buurtkamer (adres: Isaac Titsinghkade 123) is donderdag 23 februari van 17:00 – 20:00 uur. Na de openingshandeling is er nog een klein hapje, drankje en muziek.

Start programmering donderdag 30 maart
De programmering van de Buurtkamer start vanaf 30 maart 2023. De basis voor de programmering is aanwezig. De rest van de programmering kunnen buurtgenoten zelf invullen. Hieronder ziet u enkele evenementen die er komende tijd georganiseerd worden.

  • elke laatste donderdag van de maand is er een Meet Up met mensen die Oostenburg tot een dynamische en levendige buurt maken: architecten, ondernemers, buurtbewoners.
     
  • maandelijks lunchconcert met muzikanten uit de buurt.
     
  • verhalenavonden: bewoners van de Oostelijke Eilanden vertellen hun verhaal over de buurt. Een deel van de verhalen wordt op muziek gezet. Dit leidt tot een groot Verhalen- en Liedfestival bij de feestelijke opening van Oostenburg Noord en in het kader van het 750-jarig bestaan van Amsterdam in 2025.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de programmering? Neem dan contact op met Eddy Appels via e-mail info@overdebrug-oostenburg.nl