Maandelijks inloopspreekuur voor huurders Stadgenoot van start

Waar, hoe laat en wanneer?
Het inloopspreekuur is op elke eerste woensdag van de maand van 16:00 – 17:00 uur bij het projectbureau aan de Oostenburgermiddenstraat 601.

Voor wie is die spreekuur bedoeld?
Dit spreekuur is bedoeld voor huurders van Stadgenoot die vragen, suggesties of initiatieven hebben over de leefbaarheid van deze buurt. Dit horen wij graag van u. Dus vindt u dat Oostenburg een prettige leefomgeving heeft? Of hebt u ideeën hoe het beter kan? Hebt u suggesties voor bijvoorbeeld de algemene ruimten in het portiek? En weet u wat u kunt doen als er een onveilige situatie is? Deze onderwerpen bespreken we graag met u tijdens dit spreekuur.

Samen kom je verder
Bij dit spreekuur is een wijkbeheerder aanwezig. U kunt met hem kennismaken en samen ideeën uitwisselen. Dit leidt wellicht tot een gezamenlijk plan voor de leefbaarheid. Of dat er afspraken komen over hoe je als buren samen deze woonomgeving leuk, mooi en netjes houdt. Door de leefbaarheid met elkaar bespreken, is de kans op succes groter. Immers: samen kom je verder.

Afspraak maken niet nodig
Loop tijdens het inloopspreekuur gerust vrijblijvend bij ons binnen. Hier hoef je geen afspraak voor te maken. We helpen je graag verder.

Liever mailen? Dat kan!
Kun je niet persoonlijk langskomen? En wil je ons toch iets laten weten? Dan kun je ons natuurlijk altijd mailen via info@oostenburg.nl. We helpen je graag verder.