Maandelijkse talkshow in Buurtkamer Over de Brug

Stichting Over de Brug organiseert vanaf donderdag 30 maart een maandelijkse talkshow in de nieuwe Buurtkamer op Oostenburg. Deze talkshow draait om de actuele ontwikkelingen op Oostenburg en de mensen die het tot een bruisende nieuwe stadswijk maken. In een informele setting staan ontmoeting en uitwisseling centraal, waarbij architecten, bewoners, ontwikkelaars en ondernemers aan het woord komen. De eerste talkshow is op donderdag 30 maart van 20:00 tot 21:30 uur in de Buurtkamer Oostenburg (adres: Isaac Titsinghkade 123). Het belooft een interessante avond te worden en iedereen is van harte welkom.

Programma donderdag 30 maart
Tijdens de eerste talkshow komt Tess Broekmans van Urhahn Stedenbouw en Strategie aan het woord. Een stedenbouwkundige legt de basis voor een nieuw stuk stad. Het ontwerpen van een buurt begint met nadenken over de betekenis van plek in de stad, de functies, de maat van straten en pleinen. Tess vertelt meer over het ontstaan van het plan voor Oostenburg, over de realisatie en over het ontstaan van buurtgevoel in een nieuwe wijk. Hoe ontwerp je een stadsbuurt? Waarom is er op Oostenburg een parkeerhuis in plaats van straten vol auto’s? Komt er nog groen op Oostenburg?

Meer informatie
Wilt u meer weten over de programmering van de buurtkamer? Of heb u ideeën hiervoor? Neem dan contact op met Eddy Appels via telefoonnummer 06 – 22 07 54 28 of e-mail info@overdebrug-oostenburg.nl. Op deze website leest u meer informatie over Stichting Over de Brug.