Realisatie van Houtrak gestart!

VORM 2050 is gestart met de realisatie van Houtrak op Oostenburg kavel 11G en 11H. Houtrak is een woongebouw en bestaat uit 36 woningen en een commerciële ruimte.  Het gebouw is ontworpen door Marcel Lok Architecten, Workshop Architecten en Flux Landscape Architecture. Dit sluitstuk van deze grootschalige gebiedsontwikkeling wordt razendsnel gerealiseerd.  Naar verwachting wordt de eerste woning opgeleverd in juli 2024 door de hele bovenbouw te prefabriceren.

Unieke plek

Het is een unieke plek in een nieuwe stadswijk, naast de Jengahouse, met uitzicht over de Oostenburgervaart. Het gebouw wordt zoveel mogelijk in hout gerealiseerd, met een hybride prefab casco met een combinatie van hout en beton, waarbij de balkons en gevels volledig uit hout worden gefabriceerd. De gevel wordt hierbij circulair uitgevoerd met hardhouten wandbekleding.

Volg de livestream

Voor meer informatie over de realisatie van Houtrak kun je terecht op de projectwebsite www.vorm.nl/houtrak. Ook staat op deze website een livestream waar je de realisatie kunt volgen. Je kunt je via deze website aanmelden voor een nieuwsbrief die je op de hoogte houdt van de realisatie.

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Die kun je VORM 2050 laten weten via houtrak@vorm.nl. Zij helpen je graag verder.
 

© Impressie van Houtrak, VORM

© Impressie van Houtrak, VORM

© Impressie van Houtrak, VORM