Roest verrijst op Oostenburg

Na een grote renovatie keert Roest terug, klaar om een iconische rol te spelen in de stad. Op de historische grond van Oostenburg verrijst dit grootstedelijke restaurant, waar staal en beton  samenkomen in een industriële setting die ademt: eindeloos dineren en samenkomen. "Roest wordt een plek waar je heerlijk kunt eten, maar ook kunt genieten van de zon op het prachtige terras. Van een mooie selectie wijnen tot een nachtelijk diner, hier beleef je het allemaal.” aldus Maarten de Vries.

Een ziel met nieuwe energie

Roest is meer dan alleen een restaurant. Met plek voor 200 gasten biedt deze plek een unieke combinatie van eten, ontspanning en plezier. Denk aan lange tafels voor sfeervol dineren, een groot terras bij het water. Het beton en staal dragen bij aan een tijdloze ambiance die letterlijk en figuurlijk inspireert en verbindt.

Voor iedereen, op elk moment 

Vanaf maart is Roest 7 dagen per week open, van 9 uur ’s ochtends tot laat in de avond. Kom langs voor ontbijt, lunch, diner of een drankje. Of je nu alleen bent, met vrienden of familie, Roest nodigt je uit om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. De keuken krijgt een grote kaart met de gerechten van Jef van den Hout, bekend van De Willem. "We brengen een keuken die gezelligheid en kwaliteit combineert. Denk aan verfijnde Franse en mediterraanse gerechten, geserveerd op een family style-manier, zodat iedereen samen kan genieten van eten op niveau."

Kopgroep achter Roest

De Kopgroep (Maarten de Vries, Jamie van der Will, Sunny Bakhtiar, Ischa van Bemmelen en Jef  van den Hout) – bekend van De Willem, Kopstootbar en Jajem – blaast nieuw leven in Roest. Met dezelfde creatieve flair die hun andere projecten kenmerkt, transformeren zij dit industriële erfgoed tot een tijdloze plek die een nieuwe betekenis geeft aan samenzijn in Amsterdam.

Meer informatie

Heb je vragen over dit bericht? Neem dan gerust contact op met Jamie van der Will via e-mail jamie@roest-amsterdam.nl.