Mocktail Friday vrijdag 29 maart gaat niet door

Let op: in tegenstelling tot wat in de nieuwsbrief stond, gaat de mocktail van vrijdag 29 maart niet door i.v.m. het paasweekend. Excuus voor de eventuele verwarring. De Buurtkamer Over de Brug (adres: Isaac Titsinghkade 123) organiseert regelmatig sociale acticiteiten waar alle bewoners, de ondernemers en andere geïnteresseerden van Oostenburg van harte welkom zijn. 

Bij elkaar brengen

De buurtkamer Over de Brug wil buurtbewoners van Oostenburg en andere geïnteresseerden bij elkaar brengen. En wat is een betere manier om dit te doen dan met een verfrissende mocktail of een alcoholvrij biertje in de hand? De vrijmibo’s van deze buurtkamer bieden de perfecte gelegenheid om je mede-eilandbewoners te ontmoeten en te genieten van een gezellige middag met muzikale optredens en lekkere knabbeltjes.

Ontmoeten van vrienden of nieuwe gezichten

Kom je bijpraten met oude vrienden of wil je nieuwe gezichten van dit eiland leren kennen? Dan is de Mocktail Friday een mooie gelegenheid om dat te doen. Kom langs op vrijdag 29 maart en beleef samen met ons de warmte van de buurtkamer Over de Brug. Zorg ervoor dat je deze datum in je!

Andere evenementen bijwonen?

Ben je benieuwd welke evenementen de Buurtkamer Over de Brug verder organiseert?
Kijk dan op www.overdebrug-oostenburg.nl