Talkshow #3: wat voor wijk wordt Oostenburg-Noord?

Stichting Over de Brug organiseert regelmatig talkshows in de nieuwe Buurtkamer op Oostenburg. Deze talkshow draait om de actuele ontwikkelingen op Oostenburg en de mensen die het tot een bruisende nieuwe stadswijk maken. In een informele setting staan ontmoeting en uitwisseling centraal, waarbij architecten, bewoners, ontwikkelaars en ondernemers aan het woord komen. De volgende talkshow is op donderdag 29 februari van 20:00 tot 21:30 uur in de Buurtkamer Oostenburg (adres: Isaac Titsinghkade 123).  Die avond gaan we in debat over: wat voor wijk moet Oostenburg-Noord worden? Het belooft een interessante avond te worden en iedereen is van harte welkom.

Programma
In een opiniestuk dat eind vorig jaar in het Parool verscheen, gaven Samir Oassem, buurtbewoner, en Arne Bartelsman, bewoner binnenstad en fractievoorzitter PVDA Amsterdam-Centrum hun mening over de ontwikkelingen in de nieuwe wijk Oostenburg-Noord. Op dit moment werken we aan een interessant programma waarbij we tijdens de talkshow hierover in gesprek gaan met een aantal direct betrokkenen van Oostenburg.

Meer informatie
Wilt u meer weten over deze talkshow? Of heb u ideeën hiervoor? Neem dan contact op met Eddy Appels via telefoonnummer 06 – 22 07 54 28 of e-mail info@overdebrug-oostenburg.nl. Op deze website leest u meer informatie over Stichting Over de Brug.

Beeld: Eva Plevier