Talkshow in buurtkamer drukbezocht

De eerste talkshow in de nieuwe Buurtkamer Over de Brug was drukbezocht. Programmeur Eddy Appels heette het publiek van harte welkom. Daarna gingen Tess Broekmans en Maarten Lankester van Urhahn Stedenbouw & Strategie uitgebreid in op de stedenbouwkundige ontwikkelingen in de nieuwe wijk Oostenburg. Dit alles werd afgewisseld met de sfeervolle pianoklanken van Lilian Jarad. De talkshows zijn tweemaandelijks en draaien om ontwikkelingen op Oostenburg en de mensen die de wijk tot een bruisende nieuwe stadswijk maken. Bij een informele setting komen zowel architecten, bewoners, ontwikkelaars en ondernemers aan het woord waarbij ontmoeting en uitwisseling centraal staan.

Save the date: volgende bijeenkomst donderdag 25 mei
Wil jij de volgende talkshow ook bezoeken? Noteer dan alvast donderdag 25 mei van 20:00 – 21:30 uur in jouw agenda (adres: Isaac Titsinghkade 123). Het belooft weer een inspirerende avond te worden en iedereen is welkom.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de programmering van de buurtkamer? Of heb u ideeën hiervoor? Neem dan contact op met Eddy Appels via telefoonnummer 06 – 22 07 54 28 of e-mail info@overdebrug-oostenburg.nl. Op deze website leest u meer informatie over Stichting Over de Brug.

Fotograaf: Jos Heijnen

Fotograaf: Jos Heijnen