Talkshow Oostenburg # 4: hoeveel cultuur krijgt Oostenburg?

As. donderdagavond 25 april is er van 20.00 - 21.30 uur weer een talkshow in buurtkamer Over de Brug (adres: Isaac Titsinghkade 123). Die avond kijkt men naar de plannen van de nieuwe cultuurinstellingen in Oostenburg-Noord. Welke instellingen komen er? Welke zijn er al? Wat zijn de verschillende plannen voor het culturele gebruik van de openbare ruimte? En hoe ziet de komende programmering eruit? Kom je ook? Entree is gratis.

Wie zijn de gasten?

Met als gasten o.a. Mark de Kruijk, kwartiermaker voor het Drift Museum in de Van Gendthallen, Menno Liauw, oprichter en directeur van FUTURES, een Europees fotografieplatform met het hoofdkwartier en een expositieruimte op Oostenburg, Ed Cools, bestuursvoorzitter Stichting KunstenaarsHuizen Amsterdam die samen met woningcorporatie Stadgenoot en Zorggroep Amsterdam Oost het nieuw te bouwen Liesbeth List-huis aan het toekomstige Buurtplein ontwikkelt, Pierik l’Istelle en Silvie Dronkers, bestuursleden van Wooncollectief Noorderzon, een woon-werkgemeenschap van 50-plussers aan het Buurtplein met aandacht voor buurtgerichte activiteiten en Eddy Appels, coördinator sociaal-culturele programmering van de nieuwe Buurtkamer Over de Brug. 

Meer informatie

Wil je meer weten over het inhoudelijk programma? Neem dan contact op met Eddy Appels via e-mail programmering@overdebrug-oostenburg.nl, of telefoonnummer 06 22 07 54 28. Hij helpt je graag verder.