Ons Oostenburg ontdekt

Stadgenoot

Een prachtige wandeling langs het water. Een kop koffie op een van de terrassen van de bruisende horeca. Boodschappen doen bij de gezellige winkels in de omliggende straten. Of heerlijk dineren en overnachten in het Inntel Hotels Amsterdam Landmark. Ons Oostenburg leeft en dat voel je als je er rondloopt.

Ons Oostenburg leeft!

Ons Oostenburg verwelkomt iedere dag met veel bezoekers uit andere stadsdelen en van buiten de stad. Ons Oostenburg is volop in ontwikkeling en wordt iedere dag mooier en levendiger.

Golfjes

Inntel Hotels Amsterdam Landmark

Een stoer industrieel hotel

Het stoere Inntel Hotels Amsterdam Landmark is geïnspireerd op het industriële verleden van Oostenburg. Het is de plek om te overnachten, dineren in Bar & Brasserie Werkspoor, zakelijke events te organiseren en volledig tot rust te komen in Spa Steam.

Industrieel vakmanschap

Het vakmanschap zie je terug in het design van het 16 verdiepingen tellende hotel. Industriële elementen zoals onbewerkt beton, massieve metalen kolommen en zelfs een levensgroot geel kraanhuisje passen bij de geschiedenis én de toekomst van het stoere Oostenburg. Op de kamers is het thema tot in de kleinste details doorgevoerd, dankzij op maat gemaakt interieur.

Bar & Brasserie Werkspoor

Ook in Bar & Brasserie Werkspoor ervaar je het industriële thema. Zo vind je hier massieve metalen constructies, originele Heineken bierfusten en grote zeecontainers. Op het menu staan Inntel Originals en lokale specials zoals de Oostenburger. De bar is open voor een borrel binnen of aan de kade en op de uitgebreide drankenkaart staan onder andere heerlijke gin tonics en lokaal gebrouwen speciaalbier. 

Prachtig uitzicht

De ligging aan het water geeft een prachtig stadsuitzicht over Amsterdam. De sporen die naar Amsterdam CS leiden, het water van de Wittenburgervaart en de nog altijd actieve industrieën aan de kade zijn kernmerkend voor Oostenburg. Kom eens langs en ervaar het zelf!