Ons Oostenburg

Stadgenoot

11 Juni: Ons Oostenburg Festival

Een dag voor en met de buurt. Met rondleidingen op plekken waar je normaal niet komt. Met een markt waarop je je vragen kunt stellen aan partners en hoort wat er op Oostenburg komt. Met gezelligheid, muziek en een gratis hapje en drankje. Ook voor de kinderen zijn er leuke dingen te doen.

We zien je heel graag zaterdag 11 juni 2022 tussen 11.00 en 15.00 uur op het Ons Oostenburg Festival. Kom je ook?

Start bij Inntel Hotels Amsterdam Landmark om je festivalkrant op te halen. 

Het Ons Oostenburg Festival is een initiatief van gebiedsregisseur Stadgenoot en wordt mede mogelijk gemaakt door alle partners die op of aan Oostenburg werken.

Wat te doen tijdens het Ons Oostenburg Festival

Dit kun je doen tijdens het Ons Oostenburg Festival:

1. Start je festival in het Inntel Hotels Amsterdam Landmark, VOC Kade 600 om de festivalkrant op te halen, daarin vind je ook een stempelkaart voor het gratis eten en drinken.
In het hotel vind je de markt waarop (toekomstige) bewoners, partners en ondernemers elkaar ontmoeten. Ook kun je je inschrijven voor rondleidingen door het hotel en de hotelkamers bewonderen. Vanaf 14.30 uur vindt hier de feestelijke borrel plaats met muziek, met een lekker hapje en een drankje (mogelijk gemaakt door Inntel Hotels en Stadgenoot).

2. Het nieuwe projectbureau van het projectteam van Stadgenoot/Oostenburg. De begane grond wordt een ruimte die ook de buurt gebruikt kan worden. Bekijk deze nu alvast!

3. De bouw op kavel 6 is in volle gang. Heijmans vertelt je alles over wat hier komt en je kunt hier een heerlijke kop koffie krijgen.

4. Bezoek Over de Brug en Bob Helpt en kom meer te weten over hoe zij zorgen voor de verbindingen in de wijk en met de omliggende eilanden.

5. Een bedrijfsruimte huren op Oostenburg? AHAM laat je graag zien wat de mogelijkheden zijn. Je vindt hier een gezellige koffiekraam en je kunt proefliggen op een bed van ondernemer  DOUXE hotel luxury, die aan consumenten en hotels bedden leveren, onder aan het Inntel Hotels Amsterdam Landmark. 

6. Bezoek de binnentuinen Oostenburg en ervaar de creatieve schilderkunst ín de gebouwen. Syntrus Achmea Real Estate en Finance is de initiatiefnemer van het Social Manifest van Oostenburg. Ze vertellen je graag hier meer over. Je kunt hier een bezoek brengen aan de mooie binnentuin en krijgt een inkijkje in de creatieve schilderkunst van Amsterdam Signpainters & Co binnen in de gebouwen. Ook trakteert Syntrus Achmea je hier naast gezellige muziek op wat lekkers te eten en drinken

Schrijf je in voor de rondleidingen

Tijdens het Oostenburg Festival kun je deelnemen aan verschillende rondleidingen. Klik op de link waarvoor je je wil inschrijven en vul het formulier in. Krijg je een melding dat je het formulier niet kunt openen? Dan is deze rondleiding vol. Probeer dan een ander tijdstip. Let op: kom je met meerdere personen? Vul het formulier dan voor ieder persoon afzonderlijk in.


Inntel Hotels Amsterdam Landmark
Een rondleiding achter de schermen van het hotel. Bekijk de prachtige hotelkamers en krijg echt een uniek inkijkje in het hotel. 

Inschrijven voor de rondleiding van 11.00 uur
Inschrijven voor de rondleiding van 11.30 uur
Inschrijven voor de rondleiding van 12.00 uur
Inschrijven voor de rondleiding van 12.30 uur

 

Rondleiding door de wijk door Stadgenoot
Kom meer te weten over alle ontwikkelingen op Oostenburg en wat waar komt. Gebiedsregisseur Stadgenoot vertelt je er meer over. 

Rondleiding van 12.00 uur - deze is vol
Rondleiding van 13.00 uur - deze is vol
Inschrijven voor de rondleiding van 14.00 uur