Eerste kavels in de verkoop

De verkoop van kavel 11F en 11G is in februari 2019 gestart. Inschrijven voor deze kavels kan helaas niet meer. Wil je op de hoogte blijven over de verkoop van de overige kavels? Vul het interesseformulier in. We sturen je een bericht zodra er nieuws is.

De kavels liggen op Oostenburg, een unieke locatie in het centrum van Amsterdam. Ze liggen op eigen grond en worden voor een vaste marktconforme prijs verkocht. Je betaalt dus geen erfpacht en je hoeft geen bieding te doen.

Er komen in totaal vijf zelfbouwkavels in verschillende grootte. Kavel 11F (10 tot 16 woningen) en kavel 11G (3 tot 8 woningen) zijn al in de verkoop gegaan.

Je bouwt samen met je CPO-bouwgroep aan jullie eigen ontwerp, dat past binnen de gestelde kaders.  De aanleg van een tuin of (dak)terras is een optie en je kunt een werkruimte (atelier, kantoor, studio) opnemen in je plannen.

De selectie- en verkoopprocedure verloopt bij meer dan drie inschrijvingen per kavel via een loting én vervolgens een toets op de kwaliteit van de bouwplannen.  Alleen CPO-bouwgroepen kunnen zicht inschrijven voor de kavels.

De kavels worden vanaf eind 2020 geleverd.

*Hoewel de informatie op deze website met grote zorgvuldigheid tot stand is gekomen, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Oostenburg SGN heeft het recht de plannen voor de kavels te wijzigen zonder dat een partij daar enig recht aan kan ontleden.